18 Feb 2014

korset terbaru tahun 2014 / jadi ramping seperti model


Korset paling laris di Malaysia kerana ia mudah dipakai, amat selesa, sesuai untuk remaja, wanita berkahwin, ibu selepas bersalin, serta wanita yang ingin menurunkan berat badan dan membentuk tubuh. Ia bukan seperti korset lain yang menyakitkan dan menimbulkan rasa tidak selesa.


Natural Slimming suit bamboo ini diperbuat daripada kain yang sangat selesa untuk dipakai oleh setiap lapisan umur.Ianya dapat membakar lemak dan menampakkan tubuh anda kelihatan langsing. Antara kebaikan corset ini adalah: 
1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.
2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.
3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.
4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.
5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.


Bagi yang mengimpikan bantuk badan yang cantik,punggung dan dada yang menawan,pinggang yang ramping,serta badan yang sihat sehingga tua,mulakanlah penjagaan tubuh anda dari sekarang sebelum terlambat terutamanya anak-anak dara kerana dari semasa ke semasa bentuk badan kita sentiasa berubah,tambah selepas kita berkahwin dan bersalin.

iklan